Головна » 2013 » Вересень » 1 » День Знань у Комсомольській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1
14:28
День Знань у Комсомольській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1

   Ясним сонячним ранком та першою осінньою прохолодою зустрів вересень дітвору першої школи на шкільному подвір’ї. Веселий гомін, святкова музика, море квітів заполонили площадку шкільних лінійок. Так радісно і дружньо зустрілись 1 вересня після чудових літніх канікул учні, вчителі, батьки та гості нашої школи. – Що нового? Що змінилось? Допитливі дітлахи намагались відгадати, які сюрпризи підготували до Свята знань дорослі. Дорослі, звичайно, постарались.
   Авторитет педагогічного колективу, адміністрації школи посприяв суттєвому зростанню кількості учнів: станом на 1 вересня нас 626, що на 51-го учня більше, ніж у минулому році. Збільшилась і кількість класів – тепер їх 23 проти 21 в минулому році. Відбулись кадрові зміни і в педагогічному колективі. Чотири нових учителі прийшло у початкову школу і чотири учителі – в старшу школу. Незмінним залишився склад адміністрації школи. 
Невтомно попрацювали батьки при підготовці школи до нового навчального року. Відремонтовано всі шкільні кабінети і класні кімнати, придбано нові меблі, жалюзі, батареї, шкільні дошки на загальну суму 74 414 грн. Загальношкільний батьківський комітет профінансував витрати на ремонт цоколя школи, коридорів ІІ та ІІІ поверху, на пошив костюмів для художньої самодіяльності та спортивних змагань, на придбання посуду в їдальню, на декорації для агітбригад та театрального колективу, на інвентар для уроків праці, на ілюмінацію та освітлювальні прилади , стенди, навчальне приладдя  на загальну суму 36 855 грн.
   Значний внесок у підготовку школи до нового навчального року зробила міська влада – профінансовано роботи по капітальному ремонту спортивної зали, придбанню нового обладнання для спортивної зали школи, виділено кошти на ремонт каналізації та системи опалення. Уже у вересні будуть замінені вікна в двох кабінетах. Загальна сума вкладень складає 218 тис. грн.
Як завжди, з сюрпризами прийшов у школу Благодійний Фонд ПЗГК. Новий кабінет з найновішими айпадами – ось такий подарунок учням до нового навчального року вартістю близько 450 тис. грн.! Залишилось завезти нові меблі та почепити табличку на дверях нового кабінету. Запрацюють з нового навчального року мультимедійні дошки ще в чотирьох кабінетах школи, нові меблі прикрасять шкільну їдальню. 
   Новинки також очікуються і в навчальному процесі. Переходять на нові державні стандарти початкова школа (1-2 класи) та базова школа (5-ті класи). Не зазнали суттєвих змін навчальні плани. В п’ятих класах уводиться друга іноземна мова (в нашій школі російська), в початковій школі англійська з першого класу та інформатика з 2-го класу. В нашій школі інформатика у початковій школі викладається протягом трьох останніх років, тому нововведення не здивує нашу малечу.
Настрій на лінійці панував святковий та піднесений. Гості: заступник міського голови Угнічева Надія Дмитрівна, методист міського методкабінету Негода Світлана Іванівна, заступник Генерального директора ПЗГК з виробництва Терещенко В.М. побажали учням міцного здоров’я та успіхів у здобутті знань, пообіцяли і надалі підтримувати розвиток першої школи. До побажань приєднались і депутати Комсомольської міської ради Басок Р.В. та Бреус О.М. Директор школи Тягай Наталія Анатоліївна дала старт новому навчальному року. Веселу атмосферу лінійки підтримали шкільний театральний  колектив «Джерельце», вокальний колектив «Смайлики» та маленькі першокласники. Напутні слова для наймолодших школярів прозвучали від випускників школи.
Отож, попутного вітру, тобі, шкільний кораблику!
Директор школи Тягай Н.А.
Переглядів: 336 | Додав: Alex | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вівторок, 14.05.2024, 01:21
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 118
Друзі сайту
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright NTyagay © 2024