Головна » 2012 » Квітень » 11 » РЕГІОНАЛЬНА ЕСТАФЕТА ПЕДАГОГІЧНИХ ІННОВАЦІЙ: КОМСОМОЛЬСЬК–МИРГОРОД
15:57
РЕГІОНАЛЬНА ЕСТАФЕТА ПЕДАГОГІЧНИХ ІННОВАЦІЙ: КОМСОМОЛЬСЬК–МИРГОРОД

   

У рамках проведення регіональної естафети педагогічних інновацій 22 березня 2012 року відбулася поїздка делегації освітян міста Миргорода до міста Комсомольська. Зустріч проходила у формі семінару «Інформаційні технології в управлінській діяльності сучасного навчального закладу освіти», який складався з 4 модулів. Відкрила семінар Шошина І.В., начальник відділу освіти Комсомольської міської ради. Із вітальним словом, до учасників естафети, звернулися проректор з науково-методичної роботи ПОІППО Кирилюк М.В. та заступник міського голови з гуманітарних питань Угнічева Н.Д.

Проректор з науково-методичної роботи ПОІППО Кирилюк М.В. вітає учасників естафети

   Дробецька Н.Г., завідуюча міським методичним кабінетом, ознайомила присутніх з основними пріоритетами інноваційного розвитку міста, акцентувавши увагу на впровадженні інформаційно-комунікаційних технологій у навчальний процес та в управління освітою. Про досвід використання інформаційних технологій в освітньому просторі розповіла директор Комсомольської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 з поглибленим вивченням економіки та права Тягай Н.А. У даному закладі реалізується проект «В майбутнє – з інформаційними технологіями», в рамках якого у школі створено 4 сайти та є власний канал на YouTube. Школа є базовим закладом щодо впровадження Інтернет-проекту «Щоденник», в якому реалізовано електронний журнал та електронний щоденник. Навчальний заклад підключено до мережі Інтернет від двох провайдерів, що забезпечує стабільну роботу мережі та встановлення Wi-Fi роутера.

   Під час роботи семінару в кабінеті інноваційних технологій вчителі-предметники продемонстрували можливості використання програмних засобів навчання на уроках. Гостей та учасників заходу вразив 3D кінозал, який знаходиться в кабінеті інформаційних технологій і дозволяє ще більше зацікавити учнів під час навчання в школі.

   Сподіваємося, що досвід впровадження інноваційних технологій у навчально-виховний процес педагогів з Комсомольська буде вивчено, адаптовано та впроваджено в систему освіти Миргорордщини. Естафета триває

Соціальний  педагог Роман Ольга Володимирівна

Переглядів: 263 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Середа, 15.05.2024, 12:20
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 118
Друзі сайту
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright NTyagay © 2024